Assistans 24h: 0320-810 98 & 033-137070

Bärgning i MaRKS Kommun

Kungsäters Bärgningstjänst arbetar först och främsta i Marks kommun men åtar oss bärgningsuppdrag i delar av Hallands kommun. Vi anlitas av alla ledande försäkringsgivare, Räddningstjänst, Larmcentraler och Polis för bärgning och assistans när som helst på dygnet.  Bilfrakt av bilar, veteranbilar, specialbilar, husbilar, husvagnar, mc, mopedbilar och båtar i hela Sverige. Vi finns för dig i din vardag när det behövs.

Kinna - Skene - Örby| Kungsbacka | Borås | Svenljunga | Bollebyggd | Härryda | Fotskäl | Kungsäter |Horred

Bilbärgning Marks Kommun

Vi samarbetar med alla försäkringsbolag. Snabb assistans. Jourreparation. Ring oss dygnet runt. Bra service. Tjänster: Bärgning, Starthjälp, Punktering, Låsöppning, Bensinstopp, Motorstopp, Feltankning, Bärga till verkstad mm.

Tungbärgning Marks Kommun

Bärgning av tunga fordon. När olyckan är framme, ring oss direkt! Lång och gedigen erfarenhet av bilbärgning och vägassistans. Din lokala Vikingstation. Jour dygnet runt med eller utan försäkring i Marks Kommun.

Kontakta oss

Terrängbärgning Marks Kommun

Vi har gedigen erfarenhet och med sexhjulsdrivna terrängående tungbärgare, utrustad med stark vinsch, har Kungsäters Bärgningstjänst möjlighet att bärga fordon som hade varit omöjligt med en vanlig bärgningsbil.

Läs RECENSIONER ELLER skriv Gärna DU OXÅ HÄR

" Professionalism "

Marie Louise Olsson

" 5 stjärnor "

Ulrika Glansin
 

BeHÖVER DU BÄRGNING? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland står vi mitt i ett uppdrag, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet dygnet runt , året runt. Bråttom? ring igen på 0320-81098

Kinna

Post/Besöksadress

Ehns gata 11

511 56 Kinna

0320-810 98

Orgnr: 556734-1994

Fotskäl

Post/Besöksadress

Mellby Dalagården 2

519 96 Fotskäl

0320-810 98

Tostared

Post/Besöksadress

Sandryd

519 95 Tostared

0320-810 98

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Kungsäters Bärgningstjänst AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Kungsäters Bärgningstjänst AB.

I samarbete med: