Bärga bilen till verkstad? - KUNGSÄTERS BÄRGNINGSTJÄNST

Kinna - Skene - Örby | Kungsbacka| Borås | Svenljunga | Bollebyggd | Härryda | Fotskäl | Kungsäter | Horred

 

Ring bärgare dygnet runt i Kinna på 0320-81098, Borås 033-137070 eller Kungsbacka 0300-18300 för att beställa tid och pris för biltransport i Marks kommun, Kungsbacka kommun och delar av Halland. Behöver du vägassistans så ring oss direkt oavsett tid på dygn. Vi finns alltid ett lokalt samtal bort. KUNGSÄTERS BÄRGNINGSTJÄNST är plats inom 50-60 minuter. Är det inte bråttom kan du enkelt göra en prisförfrågan online, vi återkommer med ett pris inom kort. 

Vi hjälper dig bärga ditt fordon till verkstad eller annan plats!

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA DIN LOKALA BÄRGARE I MARKS & KUNGSBACKA KOMMUN!

Prisförfrågan transport verkstad

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Ingen fil vald

Beställare

Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Kungsäters Bärgningstjänst att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Biltransport i Marks kommun

Våra flakbärgare är gjorda för att transportera bilar med vikter upp till 12 ton. Bilfrakt av bilar, veteranbilar, specialbilar och båtar i hela Sverige. Ring oss dygnet runt. Snabb assistans. Bra service. Jourreparation. kungsäters bärgningstjänst finns för dig i Marks kommun.

Maskintransporter i Marks kommun

Våra flakbärgare är gjorda för att transportera mindre maskiner med vikter upp till 12 ton. Bilfrakt av traktorer, saxliftar, båtar på släp mm. Ring oss dygnet runt. Snabb assistans. Bra service. Jourreparation. Kungsäters Bärgningstjänst finns för dig i Marks kommun.

Tungbärgning Marks kommun

Vi erbjuder tungbärgning och annan vägassistans för ditt tunga fordon dygnet runt. Kontakta oss om du t.ex. vill bärga lastbil eller få annan typ av väghjälp. Önskar du få fordonet bärgat till en specifik verkstad som tex Volvo Action Serviceverkstad, Scania Assistance verkstad, Mercedes-Benz Service24h verkstad eller Mobile24 – MAN-servicejour mm är det inga problem.

Våra kunder säger...

" Professionalism "

 

Marie Louise Olsson

" Alltid trevligt bemötande och lösningsorienterad personal "

Marcus Lindstrand

Såhär gör du för att beställa en TRANSPORT i Kinna, Borås & Kungsbacka med omnejd

Ring journr på 0320-81098 eller lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet dygnet runt , året runt! Vi behöver din position & regnr.